https://fb.watch/jjg0kPG-tu/ Joj cuj zvuka i ludila brzine a pogledaj sada ovaj jad od formula sto imamo Prije dok odgledas utrku,7 dana ti u usima zuji nakon utrke a sada samo cujes gume kako huce
Najbolje se vido ovdje razlike. V6 kao usisivač malo bolji naspram ovih. F1 V12, V10, V8, V6 pass by - YouTube
Taman kontam koja dominacija RB kad crče Max Opet sutra će oprati ali barem malo zanimljivije Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Uzima on sutra svejedno. Osim ako RB odluci da ovu Perez uzima pa mu da bolju strategiju. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova staza je svakako lutrija, SC, prekidi su gotovo zagarantovani. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Vidi Verstapena sto gazi A sto je bio onako lose pozicioniran na gridu? Nisam pratio trening Solidna utrka do sada
RB opet nepobjediv ali mi drago da je Perez prvi. On mi je simpatican vozac. A i Aston Martin i Alonso ce ove sezone biti odmah iza RB-a. Steta sto se Strollu pokvari bolid
SC je bio nepotreban, Strol sklonio bolid sa staze. Verstapen mi antipatican skroz, ponasa se kao primadona. Po njemu su trebali Pereza zaustaviti ili poslati u box da ovaj prodje. Na kraju kuka kao bolid ce se pokvariti, a odvozi najbrzi krug na kraju. Isto dijete. Ferrari truba. Prosle godine se borili protiv RB, sad je tu jos Aston Martin i Mercedes, tj jebani su. Zao mi Leclerca i Sainza, top vozaci i zasluzuju bolji bolid.