Istina, verstapen je prije bio limit na stati ali izvan bolida se normalno ponašao, sada se ponaša kao razmaženo derište. Ferrari ima solidan bolid kada gume rade, što je izgleda rijetko. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Pa 10 je bilo u igri svo vrijeme, sad što je tim ganjao pet sec prednosti je druga stvar. Ocon je prošlu dobio isto 10 radi iste stvari. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Debilno, cuj dodirnuo auto, nije mu ulje zamijenio Nemaju takta kad (ne) treba slovo pravila u zadnju bobu pratiti.
Objasnio si utrku u 5 rečenica. Sve tačno. Ovih 10 sec. kazne za Alonsa je stvarno nigdje veze. Ako su ga željeli kazniti trebali su mu dati +5 sec. da zadrži zasluženo trće mjesto. Koji shit. btw. Verstapen je jako arogantan i sirov lik, a uz to se počeo ponašati kao Hamo kada je ovaj bio nedodirljiv. Ako nije prvi, odmah slijedi neko pomaganje.
Imam i ja A stavio sam i ocona i gaslija. Valjda ovu pokupim koji bod Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Stvarno je fakin. https://www.formula1.com/en/latest/...red-bull-to-solve.6fH3P77K6PPxLArLWfVAQS.html
Pa i nije baš tako. Pogledajmo Häkkinen, Räikkönen, Vettela...? @XTRage Nemaju to ni Perez, ni Sainz.
Vettel je bio fakin teski dok je bio mladji, kasnije je smeksao. Perez i Sainz imaju djelomicno ali nemaju dovoljno skila, Sainzov ego ko planina ali ne moze ga pokriti.