Prodajem Gainward Golden Sample TI4800SE VIVO 128MB DDR (bga), kutija, kablovi... Sa stock hladjenjem 320/680 s dodatnim 335/700 MHz. 3D mark 2001 SE 17 725 markova, CodeCreatures 36 FPS... Evo i link identicne kartice: http://www.gamepc.com/labs/view_content ... B2B22CAE03 Cijena 180 KM
Okey... Vraćam plavušu... Juve mi se žalio na MSN-u, sklanjala mu pogled povazdan :mrgreen: Nisam znao da je od Metalike, pos*rem Metaliku, ja sam uz Hip-Hop :mrgreen:
Cijena je primamljiva, a meni treba neka grafička karta. Samo me interesuje, kako se nosi sa novijim igrama? I pitanje za VIVO, pošto uopšte ne znam na kojem konceptu radi Video-In, niti sam ga ikada vidio na djelu, moje pitanje je: Da li mogu gledati obični TV program (Kao TV-Tuner) na kompjuteru, preko TV prijemnika. Hvala.
Ma igre idu super, DOOM III, FarCry, HL2... sve se vrti na maximalnim detaljima osim DOOM III ono Ultra HIgh postavki koje kazu traze 512 MB GPU. Ove "standardne" igre tipa Punisher, FIFA 2005, GTA, Call Of Duty vrti na preko 100 FPS-a 1280x960... VIVO ti daje mogucnost da sa TV-a snimis materijal na compjuter. Mozes ti gledati sta hoces i snimati sta hoces. Eto toliko, ako si zainteresovan javi se na 061 500 895 - Edo
Pa nije TV Tuner, nemozes tako... Mozes gledati na TV tu mrezu plus i istovremeno je snimati na kopjuter to je VIVO.