HyperX is being acquired by HP

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Ragnarok, Feb 25, 2021.

 1. Ragnarok

  Ragnarok Aktivista

 2. NeTRa1der

  NeTRa1der Komšija

  Ne znam kakva je HyperX periferija, jer nemam iskustva sa tim...ali njihovu HyperX RAM memoriju koristim još od Athlon XP ere, i nikad nije iznevjerila odnosno nikada nije pravila probleme.
   
 3. Reventon

  Reventon Veteran foruma

  U poredjenju sa HP periferijom, HyperX je daleko kvalitetniji brend. Sad je pitanje sta ce biti u buducnosti, hoce li nastaviti kao do sada ili ce ih unazaditi.


  A HP sam po sebi je poznat po sumnjivoj kvaliteti u svim proizvodima, laptopi, printeri, periferija, sve je labavo. Nisu najgori, ali idu odmah poslije :)
   
 4. Hellas

  Hellas Aktivista

  Meni je kroz ruke proslo par HP modela laptopa iz biznis klasa, i nemam zamjerki svi su bili solidni i kvalitetni uredjaji. Medjutim vidio sam im par consumer laptopa tokom godina i to je zesci krs. Ali isto tako mi je bilo i sa Lenovima, Toshibama i jeftinim Acerima i Asusima.
   
 5. Qler

  Qler Veteran foruma

  Ja sam nekoliko elitebook hp promijenio, i odlični su.

  Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
   
 6. selvin

  selvin Moderator

  Entry level su svi krš. Kod nas je dosta hp-a entry level bilo prije pa dosta ljudi misli da je smece generalno, a daj sto jeftinije. Imam zbook x360 u firmi, laptop je fantazija, ne samo da nema nista 'labavo' vec ima military grade durability.

  Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
   
 7. Stevie_Ray

  Stevie_Ray Veteran foruma

  Vazda bilo: koliko para, toliko muzike.
   
 8. becke

  becke Aktivista

  Ja imam ProBook 470 G1 star 6 godina i osim inicijalnog problema sa driverom za wi-fi adapter (izbacili novi driver nakon 2 mjeseca) nemam nikakve zamjerke.
  Naravno da je hardver zastario i da to nije to sto se tice pokretanja novijeg softvera, ali osim manjih znakova koristenja na tastaturi, izgleda isto kao prvi dan.