Za racunar, nesto nalik onom od ps-a da ima vibru i analog, znaci oni obicni otpadaju . Ponude sto prije ovdje ili na PM sa slikom po mogucnosti. Nesto kao OVO[/url]
Imas u Merkuru na Otoci u onoj radnji na prizemlju odlicne gamepade. Cijena im je 18KM. Imam Logitechov gamepad koji sam platio debelih 54KM (konj) ali ovi jeftiniji su daleko udobniji za igranje, posebno soccera.
i ja sam logitecha platio 50KM, osim sto se jos nije pokvario nakon 2 godine je uzasan...bolje da sam uzeo onaj od 20 pa svake godine novi...
za PES je najbolji izbor original sony gamepad i onaj adapter da ga prikljucis na usb... kod mene je ovaj sa trece slike na tvojem linku. uzasan je.
Gdje se ima uzet taj adapter i kolko je para otprilike? Sta je sa tim tvojim gamepadom nesto nije ok il ? Hoces ga prodavat?
ok je on, ali za 50KM ocekujem da se nece nakon mjesec dana analog (gljiva) razdrndati i da je d-pad (krstic) upotrebljiv... cudno je da se analog razdrndao veoma brzo do jedne tacke i onda je prestao. odnosno u prvih 6 mjeseci se razdrndao i do sad je isti takav. a d-pad je uzasan, ako hoces lijevo on ide lijevo gore, ako hoces desno on ide desno gore. imam 10KM pad iz 1998 koji je imao daleko bolji d-pad (dok se nije pokvario). ne bih ga prodavao. ne vrijedi ni 20KM, a za manje ne bih mogao kupiti drugi. adapter imas u merkatoru, kosta oko 20KM.
Ok drug a znas li gdje ima kupit onaj adapter da mogu ukljucit gamepad od ps-a? I radi li sutra igdje ista da odem kupit gamepad?
Evo covjek moze patentirati ideju, imas ovih gurbeta nalozenih na CS prodaju gamepadove za male pare. Bolja kombinacija nego vecina PC kontrolera.
izgleda da nisi bas vidio kraj mojeg posta. radi merkator sutra, sjedi u golfa i pravac tamo da pazaris.
Malo sam se zaletio pa nisam procitao do kraja . Ok dok kupim adapter i gamepad izaci ce me skoro 40KM a ovako cu sutra kupiz onaj od 20 i mirna bosna
Da i ja nesta priupitam. Znaci adapter za spajanje Sonyjevog gamepada sa Plejstejsna na USB je 20tak KM u onoj radnji na cosku Merkura. Dobro. A gdje da kupim taj origigi Sony gamepad i koliko kosta?
u mobil mediji ili gmc-u imas originalne kontrolere, samo mislim da su poskupi - oko 50KM. nek me neko ispravi jer nisam godinama kupio neku periferiju za PS.
Sta je GMC i gdje je, i gdje je ta MobilMedia (je li u onoj zutoj zgradi na Malti?)? A je li taj Sonyjev gamepad STVARNO kvalitetan? Kad skontam, on me dodje 50KM i pretvarac 20, sve 70. Nije loma!