Da ti ne kvarim oglas ali nov je 630km polovan u najboljem slučaju 500. Dalje ako je cipovan polovan cijene 800-900 sto je suludo jer možeš kupiti nov za 630 plus cip 150km što sam i sam na kraju uradio, jedino ako neko u medjuvremenu ne prodaje po realnoj cijeni od tipa 400km Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja svoj prodao ima jače od godinu dana, kontao izaći će Switch 2 ove godine, a ono tek sljedeće Zašto tražiš oled model? Ako nećeš handheld koristiti nemoj džaba pare bacati.
I ja sam gledao malo oglase, ne bi se zavaljivao iskreno obzirom da izlazi Switch 2. A 90% vremena će biti handheld i zbog toga bi radije išao na OLED.
Pa nemaš se sta zavaljivati kada je najjeftiniji polovan 500km.. Nov je 620 po meni je bolje kupiti nov, barem znaš da ga niko nije handrio prije tebe. Ja kada sam kupovao nadjem jedan polovan cipovan kaze nov samo otpakovan da ga cipuje. Dobro rekoh Koliko je kaze 850 samo eto joyconi su druge boje. Pa.rekoh sta me sprečava da kupim nov i cipujem za 150 sa originalnim joyconima, kaze on naplaćuje cipovanje 250 da idem slobodno da cipujem za 150 bla bla. Ja kontaktiram jednog momka sto radi to, super lik, kupim nov njemu predam, lik geek onako raspričamo se i ja mu kažem za tu situaciju, on govori kako taj lik njemu donosi da cipuje plati 150 i onda ljudima prodaje za 250 i da.je taj switch sa drugim joyconima sklopljen od tri konzole Eto mala anegdota, ako ti trebalo za cipovanje javi da ti pošaljem broj od čovjeka, top je lik. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Toliko je bio polovan još prošle godine kad sam ga ja kupio. Trebalo bi to ići i jeftinije sad ali eto slaba ponuda.
U tom periodu je nov bio 650. Inflacija je davno stala. Samo i tad kao i sad imao si ljude koji polovno prodaju skuplje nego novo
Pa na ovo polovan je bio isto prosle godine, kao da bi sad trebo bit jeftiniji Uostalom neka kupi taj jeftiniji ako moze, zasto pisati ovdje ovoliko
Čudno mi je da nekome ko je na hwb od 2007. treba te stvari objašnjavati. Sretno s kupovinom Aldine, džaba spamamo. Ako ti se ne žuri prati oglase, izleti dobrih ponuda samo treba brzo reagovati.
Kome se obaraju cijene? Čovjek postavio oglas da kupuje, ne da prodaje. Mi ju dali savjet da se ne zaleti i nasjedne. Šta si ti iz toga izvukao je do tebe.
Evo kupi nov čipuje, kupi karticu i turbicu i opet dodje kao tvoj polovan Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nisam vala ni skontao da prodaje. Znam po koliko sam ja kupio i prodao i time sam se vodio. Moj nije bio čipovan i to nisam ni gledao.