E ovako.Potreban mi je kakav program ,nešto u fazonu CD emulator ili Virtual CD . Znači program koji će mi omoućiti da ne moram stavljati CD da bi igrao neku igru,kao npr. Tony Hawk Pro skater 4. Ja sam skinuo par njih i ferceraju ali limit je 30 dana.A pasword nigdje nisam mogao naći. Znal ko takav jedan program ali da je full verzija ili da zna adresu tog programa i adresu gdje se može nabaviti šifra? Volio bi da mi stavite link da ga automatski pokupim... Znači nije bitno koji je , samo nek radi...
daemon tools.. dzaba je software i najbolji cudi me kako za njega neznas http://www.daemon-tools.cc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5
samo moraš image file-a napraviti... to valjda znaš. uglavnom daemon radi provjereno sa clonecd-ovim image-ima (ne znam da li je to extenzija svojstvena samo za njega).
skinuo sam ga ali mi pravi probleme.naime loše se zatvara i uvjek ostavlja one tragove po desktopu od djelova svog prozora. A i nisam ga skonto. Jel trebam još šta skinuti za njega?
nisi skonto daemon tools ? sve ti se radi iz menija s toolbara. ako nisi skontao daemon tools mozes koristiti alcohol 60% ili tako nesto. ali ne vjerujem da podrzava emulacije sigurnosnih sistema kao daemon.
ddump frontend nabaviš daemon tools i nabaviš ddump frontend (imaš link u daemon toolsu) ubaciš cd, pokreneš ddump , izabereš cd/dvd rom, izabereš ime i čekaš dok se završi onda klikneš na daemon tools otvoriš .cue file koji je napravio ddump a a a na .cue fileu je kopija cijelog cd-a nadam se da sam pomogao
i prije otvarana igre (image file-a) moraš mount-ati taj .cue ili .img file (kolko se ja sjećam), da bi "ubacio" imaginarni cd u pogon.
Ja kombinaciju Deamon Tools-a i WinISO-a(za pravljenje ISO Imidža) takođe koristim godinama, što kod menekući što za gomilu igraonica koje sam montirao.
ma ja otkad sam vidio clonecd samo prek njega radim, nero mi služi jedino ak treba mp3-ove u audio spržit.