Eh ovako, imam par mp4 spotova(od ede maajke) imam na mobitelu podrsku za mp4 eh sada da li postoji neki program sa kojim bi mogao nastimati rezoluciju, i naravno da se smanji malo velicina(mislim u MB)
Mislio sam da imas neki telefon sa Symbian OS-om, tako da se ne moras muciti. Taj telefon ne mozes prosirivati nikakvim softverom tako da si ogranicen na mali broj vrste fajlova. Trazi u google-u "avi to mp4" ili "mpg to mp4" pa mozda nesto i izbaci.
Ma jok, nevolim ti ja Symvian telefone, ruzni s pravo :? , Samsung zakon, meni sasvim dovoljno prostora
Jel ti bitnije kako izgleda izvana (tipicni sminkerski pristup), ili ukupna funkcionalnost. Samsung i Siemens imaju definitivno najgori softver pa ti skontaj. Sretno sa reenkodiranjem. I drugi put ovakav post stavi ovdje da se napravi nekakav red.
to ti je za pravljenje video zapisa za PlayStation Portable konzolu baziranu na UMD diskovima. ako radi ok, ali sumnjam.
Eno zvanicno Siemens prodao Benq-u Mobile odjel i sledecih 5 godina imaju cak i pravo da ih prave pod Siemens labelom. Toliko o Siemensu. A o Samzungu sve najgore (sminka, sivilo, itd) u glavnom tel za shundere.