Preko praznika odgledao dvije mini serije Wednesday (pomalo dječija, ali kvalitetna serija) nastavak Addams family. Treason, mi6 fazoni, preporuka... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Meni je legla nevjerovatno dobro prva epizoda TLOU. Gledao sam bez daha sto se kaze iako sam vise puta igrao...
the last of us - ima moju pažnju vidjećemo kako će dalje teći, generalno mogu gledati ali valjda neće pretjerati kao rik i ekipa u walkingu resident evil - počeo isto mi 1 legla idemo dalje ... the rig-nisam pogledao ali planiram kreno sam jako u 2023
Ako si igrao TLOU igre onda u sustini znas kako ce se radnja razvijati, jer su rekli da nece siriti svijet nego da ce se drzati izvornog materijala.
Prvi dio je bio odličan, drugi je woke bljuvotina od koje mi se ogadila igra, već vidim da bi mogla i serija. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Pa woke je i serija, postojeci likovi iz igre zamjenjeni latinosima i crncima radi neke politike i check liste. Umjesto da su kreirali nove likove oko postojećih kao support cast pa prosirili priču i background, ili pravili spin off. Sta je sa castinga za Ellie, liči na goblina I u igrama to rade sve više i više taj race ili gender swap; Dead Space remake, GOW ragnarok, itd.
Nažalost smeće koje nameću ljudima. Čim sam ovo vidio kontam fuck this shit Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Serija je fenomenalna, a isto tako i TLOU2. To sto vas muce neke stvari ne umanjuje kvalitet ni jednog ni drugog. Ali svakom njegovo.