Nod(prije kaspersky dok nije bilo black listed)+comodo firewall+Lavasoft Ad-Aware hvala Bogu bez problema dosad
Moj antivirus je NOD32 (v2.41 otprilike), a fajervol je ZoneAlarm Pro (v4.1 otprilike). Kriterij za izbor mog softvera je bio kvalitet, brzina i efikasnost (u pogledu zauzeca memorije). U zadnje vrijeme trazim zamjenu za ZoneAlarm 4 jer i nije bas malehan program (iako relativno malehan). Nasao sam Tiny Personal Firewall i Kerio Personal Firewall (iako su izgleda to dva haman ista programa samo je Tiny preprodan u Kerio). Probao sam Tiny i fakat je tajni, samo je tezak za koristiti, tj. korisnik mora dobro znati mrezne fazone da bi ga koristio.
Do sada koristio AntiVir i nije loš, u zadnje vrijeme Avast. Moj prijedlog, nipošto McAfee, opterećuje sistem gore od Norton-a. Ja sam ga instalirao na frišku instalaciju WinXP-a bez ikakvih drugih programa, i dobro obara performanse. Dobra kombninacija: AntiVir ili Avast + Spybot ili AdAware + ZoneAlarm
Zasto niko ne spominje / ne koristi Bit Defender, po mnogim strucnjacima najbolji AV program danasnjice?
Evo instalirao sam NOD32. Svaka ikonica mi zaražena virusom. :lol: A i nešto internet usporen + troši MB malo više, možda je zbog toga (VIRUSI)...
Evo reinstalirao Windows, sada leti sve. Jest da sam u free zoni ali i onda sam bio pa nije.. kakav je taj Kaspersky