dakle , trazim polovan mobitel do 220 km pa eto, zanima me vase misljenje koji je najbolji do sada sam vidio u okviru te cijene : k700, 6600, motorola v3, motorola e398... neki bolji? prednosti, mane? evo edit da ne bude da skupljam postove : zasto ne motorole? citao sam reviews za ovu e398, ima 2 stereo zvucnika , card-slot, kameru 640x480 sa flashom itd. v3 sam kontao samo radi dizajna , funkcionalnost ne znam kakva je k700 sam cuo da se brzo kvari joystick 6600 nema mp3 melodije tako da sam je otpisao
taj e398 ima software da se upucas, a ako ti je do funkcionalnosti svakako bjezi i od V3. (uzmi u obzir da ja imam motorolu i da bih opet kupio motorolu). nije neka stvar kad ti ode joystick kod k700, toliko je to cest kvar da svaki majstor zna popraviti. za SE cak ima i dobar prijem, odnosno ima tamo dobar prijem gdje ja sa t610 nisam imao ni p od prijema. sve u svemu, ako ti je do sminke V3, ako ti je do funkcionalnosti k700, ako hoces da ti se ne kvari onda ne prodaji nokiu a qler-a ne slusaj, da nokia kupi pekaru on bi samo kod njih uzimao kifle
Moze se i to srediti. Symbian je zanimljiv pravo, svasta se s njim moze. Znaci moze se i na 6600 staviti mp3 kao melodija, samo ne moze po defaultu.
Slažem se za V seriju i sl. od Motorole, međutim to apsolutno ne stoji za E seriju. Imam lično E770 kupljen u Njemačkoj na Vodafone mreži za 79,00 EUR i dekodiran ovdje za 50 KM-ića, mobitel je zvijer. Poredio sam zvuk sa prijateljem koji ima Nokiu N73 , jedva da je malo jači i čistiji zvuk. Ima odličan ekran i stereo zvuk sa basss boost-om, USB sluše (ujedno i headset), bluetooth, USB, microSD 512 MB, mp3/video, baterija 1020 mAh itd... da ne nabrajam. K700i im je lično nekakav lagan, ko igračka mada nije loš telefon u cjelosti. Jedno vrijeme sam ga prodavao: https://forum.hardwarebase.net/viewtopic ... light=e770 , međutim skontao sam da za ovu lovu ne mogu bolje naći pa sam se okanio, iako imam namjeru da uskoro pređem na Symbian. Dakle nađe se i kod Motorole dobrih mobaša, a ovaj je do 220 KM definitivno moja preporuka