Konfiguracija do 1400 km

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by Elegance, Jun 4, 2020.

 1. Elegance

  Elegance Aktivista

  A i sam Mickey sigurno ima dnevno bruku upita, ali dobijes odgovor odmah i profesionalno (valjda ga necemo ureci sad kad ga ovoliko hvalimo :D )
   
  edgsi and aNaToMiC ! like this.
 2. Elegance

  Elegance Aktivista

  Zaboravio sam napisati temperature, graficka ide do 76c nakon vise sati igre (vjerovatno malo visa temperatura jer ima samo 1 vent) a procesor ide do 65c u igrama, u nekom tezem loadu ga nisam probao, dok regularno koristenje je tu oko 40-42c
   
  Picoooka likes this.
 3. selvin

  selvin Moderator

  Opet je drugačije ako jedan preprodavac radi sam, za svoj profit i pokusava zaraditi sto vise. A na drugoj strani mozda imas radnika koji radi za 500KM i boli ga briga hoce li izgubiti klijenta ili ne.

  Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
   
 4. Picoooka

  Picoooka Komšija

  To su top temperature bez klimatizirane prostorije na ovim vrucinama +30c.
   
 5. adsubzero

  adsubzero Komšija

  Ne znam, ja sam imao i pomalo negativno iskustvo kada sam ga pitao koja bi bila cijena kada bih uzeo komponente u kompletu (iduci na to da dobijem neki popust). Dobio sam vrlo cinican odgovor.
   
 6. NAILS

  NAILS Moderator

  Ovi sto preprodaju robu iz Srbije su sveli zaradu na minimum. Mogu samo poštarinu preuzeti na sebe ako uzimas vise komponenata.

  A nemoj da ti najnize cijene na piku budu referenca jer tih komponenata nema. To je free reklama da klikneš nekome na profil. Kada bi se pik pretvorio u ebay, klikniu kupi bez ikakve rasprave, 90% bi profila nestalo.

  Samo pik nema nikakva pravila.
   
  zippoo, bhd, Haker and 1 other person like this.