Ako među vama ima neko ko još voli stare stvari i ima gramofon mijenjam slijedeće LP-je za ispravan PSU snaga nije važna (samo da zavrti cd-rom) Vangelis: Hypothesis Heaven and Hell Beaubourg Spiral Albedo 0.39 Earth Short stories Peter Gabriel: Passion (muzika iz Posljednjeg Hristovog iskušenja) Mike Oldfield: Tubular bells The complete Earth moving Crises
eh da imam kvalitetan gramofon i phono... ovo je vjerovatno najbolja ponuda što se može naći na forumu. :thumbs_up:
Konektor za ploču nije važan samo da mogu priključiti cd rom. Imam jedan stari cd rom pa hoću da ga dam sinu da može da sluša muziku, da mi više na zauzima komp i kvari moje slušalice. Možeš me nazvati i na 065 361 214.
Moram potraziti u kuci. Imao sam jednu dobru 230W DTK napojnu iz P2 kompjutera. Javim ti se u svakom slucaju ako nadjem.
postariti prije bih rekao. mozda kupim od jarana za male pare neke Pioneerove hifi komponente koje su starije od mene. :mrgreen:
mudro zboriš prijatelju moj!!! pioneer je prvi a svi ostali su drugi!!! ko se zadnji smije slabo konta!!! :lol:
ma pričaš gluposti... ja govorim samo da stare linije rade bez problema i raditi će, a sve novo krepava po defaultu. di je pioneer od nekog arcama, primarea, nad s serije etc. etc.
evo konacno sam zavsio krecenje kuce, pa kad zavrsim sa ciscenjem i bacanjem stvari, mozda naletim na tu napojnu. nista ne obecavam. :|