Ma otiđite na stranicu http://www.motori.hr i vidjecete pri vrhu ekrana na sredini MISS motori i 1 klik
JOj sorry ADMINE, ja konto staviti ove 2 slike u 1 temu ali slucajno pogriješih i MRSKO mi ponovo zajebavat se... Sorry.
Kažem vam braćo, meni nema ljepše , zgodnije, ma sveeee naj naj.. cure na svijetu !!!. Sta ostatak foruma kaže ???
Sta je Crazy ??? Jeli ova cura bezze ili je dobra , ne kontam prvo smajlij WOOW pa smajlij "Muka mi "
Ma ja bi od ove prve motor, a od ove druge.... hmmm.. Nego, Crazyju sigurno nije muka, vec je postao "gladan"
ma dobra je cura samo što joj taj bmw može sa omanjim vozačem komotno proć kroz noge al ima i boljih... eto nedavno kod nas bio auto show, pa tamo je bilo tih prezgodnih treba brdo jedno... a kad se samo sjetim kakve smo sve gaborčine poslali na razne natječaje kao najljepše hrvatice u svijet... nije ni čudo da nam se svi smiju
Koliko ja vidim onaj slajli SLINI!!! A valjda znas sta je to... a da ima boljih...ima kad se one najljepse i ne prijavljuju
Da upravu si za smajlija ! Meni se na prvi pogled ucinilo da "povraća" ali kasnije sam primjetio da "SLINI" poz...