Za one koji su možda zainteresovani za besplatni program opisujem svoje iskustvo. Nod32 brz ko munja i ne usporava komp. Skinuo sam trial i folder upisao na particiju D, ali kad ga instaliram to radim na particiju C tako da mi se sasvim slučajno desila interesantna stvar. Kada prođe trial period fino ga obrišem pa ga ponovo instaliram sa D-a i tako zaobiđem one probleme da se program može koristiti samo 1-put kao trial i one porukice kao period prošao kupi ili registruj. Nisam siguran šta je u pitanju ali evo već drugi put program fercera i apdejtuje definicije.
da, strašno je dobar i nod32 je pao u zaborav (pogotovo prva verzija koju sam imao)... da ne bi bilo zabune nod mi je bio top av program i nisam htio ćut za nikaj drugo, ali evo mogu ti reć da je avast! stvarno odličan. kad "osjeti" konekciju na net samo mirno u pozadini skine novu definiciju virusa (po 10-20kb) i počne pričat "new virus definition have been..." pa kaj to nije vrijedno skidanja zajebavam se... mislim eto sasera je skinuo jako brzo i brijem da se ovaj htio duplat u neki avserve2.exe, al nije promaknuo avastu.