Evo danas valjda otvaraju, i kako vele za sve kupce u proteklih nekoliko godina koji su hajrovali pc ili laptop, na poklon 2GB USB stick! Uspio sam zraknut malo u prostoriju, nako ljepo na oci a za cijene ne mogu nista reci, ali eto ko bude navracao nek doleti do Juke u komsiluk, ja sam ona mala radnjica preko puta imteka ispod stepenica :lol:
cdshop Razgledam ja nesto , kad me zaskoci prodavač - ja tek onda shvatih koji je to Juka Na oko shop je fin i nije pretrpan , nesto slicno logitech centru u avenue mall u Zagrebu. Meni se svidja
dok god ne rjese sistem "imamo na sajtu al nemamo na stanju", il da se pocnu svadjat kad ih pitam zasto na cjenovniku imaju X360 gamepad a nemaju ga na stanju nit su u mogucnosti da ga nabave - za mene ne postoje, mogu i u New Yorku otvorit radnju sto se mene tice. Ja cu odletit po stickove i to je sve.
neki dan naletim u imtec i vidim prodavaju ocz gold 2gb ram za nešto više od 70KM a na stranici nigdje nema. a ja ko konj iz sarajeva naručujem takav ram po većoj cijeni+poštarina :shock:
zato iduci put, moj recept ti je 1 mobitel / telefon, malo kredita ili na racun (kako ko voli), i nazovi pitaj za glavnu namirnicu koja ti treba. ah da, i ne koristi limun ni slucajno. )) a to oko stikova, mogu misliti, poklanjaju od 2 gige marke "halali na prevari".