HHHmmm. Neznam kako da tacno postavim pitanje, al evo probacu nekako. Naime, intresuje me kako poceti posao Brokera, tj. Kupujes , prodajes i slicno. Jedno vrijeme sam pravo bio napaljen na to, pa sam i upoznao i neke ljude koji su mi bili sponzori, davali savjete … Odustao sam ( ustvari izbacen sam) kada su saznali da sam mlađi od 18 godina. Ima ona stranica http://www.kvantum.ba na kojoj sam sve ovo poceo. Tamo opisano kako se to radi i slicno, a mene zanima ima li neko iskustva u tome i zna li kakvu brokersku kucu u BiH osim Kvantum.ba-Sarajevo ??? :?:
EEEEEEEEEEEE Oce to kad se gledaju filmovi na FTV-u. Jos sam ti fino rekao pusti televiziju uhvati se stvarnosti a ti hoces da gledas e neka neka............... HAHAHAHA BROKER U BIH HAHAHAHA
E Vedo vidis ti ovo...nemogu se pare zaraditi dok neuzmes lopatu u ruke.. kakav crni Broker ma bjaaazi ako hoces da zaradis dodji kod mene prodavat cemo piratske cd-ove od tog barem imas nesko al od Brokerizma nista pihh
Hahahhahaha Jesi lik ... jao jao ...kao da si gledao K-1 sinoc :lol: :lol: :lol: Nemoj se beZze sprdati sa takvim glupostima ...hoce "sin" u Boksere :lol: :lol: P.S Hajde jos nesta izmisli :shock: :shock: