da napomenem (po ne znam koji put)... bez orginalnog kulera nećeš moći ostvariti pravo na (eventualnu) reklamaciju.
...koje vise nemam. Odnosno imam jos dva mjeseca, a to je taman dok ovo prodam :mrgreen: Proc je ovdje kupljen, nije to Europa ko kod vas pa da se ima 3 god. garancije na BOX proc. Ma svejedno sumnjam da ce ovdje itko htjet amd box cooler kad ovdje nikad nije bilo tray verzija...sve box.
Re: P: A64 cooler, 5x80mm vent, 56k modem, VGA/chipset coole Ja bih kupio, gore navedeno, ali sam u Sarajevu. Mozes li preko nekog poslati?
Mozda. Ima tu na forumu drdamir, on ima nekog u Tz ko cesto putuje na toj relaciji. Mozda bi drdamir pristao da to tako rijesimo...cuj se s njim, on je u SA.
3xbrand-name venta su rezervirana, kao i chipset cooler. Ostaje jos termalna pasta, modem i ova dva noname venta. Noname ventovi su spusteni na 5V jer su na 12V preglasni.
Pasta se od dugog stajanja(nije bila dobro zatvorena) sasusila. Propade mi 5KM. Sorry n00b. Na prodaju samo 56k modem.
oooo pa di si Tomo! Welcome to HWB! Hehe imate 3 god garancije, po tome ste u Europi. A uskoro cete i sluzbeno bit Europa...
Gdje to? U Tz nema, osim ako plus ima, mada sumnjam. To u vas neka sarajevska firma? Formel mozda? Ma whatever, sljedeci proc ce but kupljen u Hr a ne ko prosli put nazor ovdje.