GAINWARD GOLDEN SAMPLE Ti4800Se 128 MB DDR VIVO, BGA memorija latencije 3.2 ns, masivno hladnjnje na jezgru i hladnjaci na memoriji. kartia je golden sample i radi na frekvencijama 320/680 bez problema i bez dodatnog hladjenja. Default settings 3D Mark 2001SE 14200 markova, FSAA & AF 10000 markova. Posjeduje VIVO mogucnosti, dolazi kutija, kablovi manual ... Cijena 200 KM. Mozemo se dogovoriti za demonstarciju performansi. 061 500 895 Edo
Evo i link na kojem mozete pogledati sliku kartice i review: http://www.gamepc.com/labs/view_content ... E41462C8C7
Cijena je fixna, 200 KM ili 101 euro . Ostavio sam broj mobitela pa zovite u koja god doba hocete i ka hocete jer mi htno trebaju pare pa zato je i prodajem.
Za te pare...dobro ne bash za te...jos 50km (25euro) i kupim 9700 ...koji se lako klokne na 9700pro ^^'...
jes odakle je graf? iz Japana? :lol: bila bi dobra ideja da nismo znjt kategorija pa te dostava dode skuplje neg graf :x
ima kod nas u hg-spotu ti4200 gainward gs za ~500kn nova, ni ja ne znam otkud su to nabavili. poznavajući njihovo poslovanje, vjerovatno rasprodaje skladišta ili sl.
tako ti je ovdje kod nas postas temu i onda naleti more nekakvih likova koji raspravljaju o nakim ljevim temama -i da je stavish za 20 km opet bi ti isto bilo shuplja je shuplja :mrgreen: