Prodajem maticnu plocu Gygabite GA-8GEM667 Socket 478B,integrisana zvucna,USB,LAN,graficka. Na chipsetu je pasivni hladnjak. Na ploci je bio procesor 3.0Ghz neznam tacno koji...uglavnom ploca je 100% ispravna. Cijena 50KM Evo slika i specifikacije: http://www.itsvet.com/Gigabyte-GA-8GEM6 ... oard-16-54
pa odma reci cijena ej 50 km a posto mi trebaju pare dajem za 25 a ako ima ko zainteresovan moze i za 50
hehe uzeo bi je za 10 KM da je neznam kakva :mrgreen: a vala i za 25 vec nismo ni blizu (mislim lokacija)
izvini sto pitam al odakle tebi ta oprema primjetio sam da si jedan od najaktivniji h na OGLASIMA....
Ma nema frke samo pitaj svi to imaju pravo znat, ma radim sa jaranom racunare,to mi je inace i hobi i ovako izleti nekad dijelova npr covjek hoce novi komp i mi mu preporucimo neku konfu sa PCIe karticom i tako to ide a ostale dijelove njegovog racunara prodamo i svi zadovoljni , a ovu plocu sam ja dobio od jednog momka koji je mijenjao dijelove svog racunara u naprednije i tako ja stavim u oglase jer meni te stvari ne trebaju meni je moj racunar dovoljan. Uglavnom nije nista ukradeno il slicno nedo Bog.