Pitanje u vezi double din uredjaja

Discussion in 'Sport, automobili, fitness' started by nenadjebivi, Jan 24, 2018.

 1. nenadjebivi

  nenadjebivi Aktivista

  Pozdrav,

  Zanima me ima li iko iskustva sa dobule din uredjajima. Vozim Passata 6 (2009 g) i volio bih imati integrisanu navigaciju, integraciju sa android i apple telefonima, bluetooth handsfree telefon itd

  Gledao sam RNS 510 uredjaje i vidio sam da se cijene polovnih krecu od 500 do 1000+ KM, medjutim nekako sam zakljucio da za iste pare je moguce uzeti cak i Sony ili Pioneer uredjaj sa vise moguncosti.

  Ono sto me interesuje da li me moze ko nasavjetovati u kojem smjeru da idem, vidio sam da ima i nekakvih "brendiranih" kineza tipa Eonon, Carjoying itd, koji nude uredjaje sa andorid 7, 2GB rama, octa core procesorima itd, na papiru to zaista djeuluje pravo mocno, takodjer ni cijena nije bas jeftina, EONON uredjaji kostaju po 300$, za te pare moze se uzeti i solidan Sony ili Pioneer.

  Kako da znam da je uredjaj 100% kompatibilian sa automobilom, kada kazem 100% pod tim podrazumjevam da kada kupim uredjaj da ne moram uzimati neke dodatne okvire ili bilo sta slicno.


  Hvala unaprijed na odgovorima.
   
 2. Ninja

  Ninja Komšija

  To s okvirima zavisi od dizajna unutrašnjosti vozila, na passatu mislim da je sve ravno, tako da bi moglo i bez dodataka.
   
 3. nenadjebivi

  nenadjebivi Aktivista