Imam mogućnost da preporučim čovjeka u firmi u Sarajevu kojoj u kraćem vremenu treba čovjek sljedećih sposobnosti: - Punoljetan - Njemački jezik obavezan - Networking, Active Directory, Server infrastructure, Access rights i etc. - Pošten, pouzdan, spreman da nauči i da se usavršava Firma nudi: - Urednu i zadovoljavajuću platu - Redovno radno vrijeme bez prekovremenih sati - Neradni vikendi - Korektno i pouzdano radno okruženje Ako imate nekoga za preporučiti ili želite i sami da promijenite trenutno radno mjesto i zainteresovani ste, molim Vas da mi se javite putem PP pa ćemo se dogovoriti šta dalje.
U Bosni je, IT Support, imate li nekog da preporučite, stalno zaposlenje u IT firmi nije nikakav freelance ili slično medior, jači junior...
Pozdrav, objavljujem ponovo oglas od ranije pa ako ima neko ili imate nekoga za preporuciti šaljite u PP: - Punoljetan - Njemački jezik obavezan - Prethodno iskustvo: Servis računara, podešavanje mreža, rad u Active Directory, dodjeljivanje ili podešavanje prava pristupa i sl. - Pošten, pouzdan, spreman da nauči i da se usavršava Firma nudi: - Urednu i zadovoljavajuću platu - Redovno radno vrijeme - Neradni vikendi - Korektno i pouzdano radno okruženje Lokacija: Sarajevo Početak rada: Mart 2023 Ako imate nekoga za preporučiti ili želite i sami da promijenite trenutno radno mjesto i zainteresovani ste, molim vas da mi se javite putem PP pa ću vam objasniti šta dalje. P.S.: Ne prethodni kandidat koji je primljen nije pobjegao glavom bez obzira, nije prodat kao bijelo roblje, niti smo ga poslali u Amazonsku džunglu kanibalima. Napredovao je u firmi te oslobodio sada upražnjeno mjesto
Opet ce mi trebati sistemas izgleda Radi se iz Sarajeva za stranog klijenta. Sve im je on-prem, nemaju skoro nista clouda. Nesto skroz malo je client support, ali u glavnom na serverima, odrzavanje, security, i to.
E to je stvar vise faktora, senioriteta, dogovora, a i nije moj reon ja trazim covjeka, a HR pregovara o plati... Mislim da bi bila zanimljiva
Da se tuspasim Uskoro se otvara u Sarajevu, njemacka firma. Vlasnik/Osnivac je njemacka kompanija koja postoji preko 100 godina i broji 600+ ljudi. Traze se: - Sistem Administrator - Junior, Medior, Senior - PHP i Java Devs - Medior, Senior Konverzacijski njemacki jezik veoma pozeljan ili bas dobar engleski Samo mi treba poslati CV, javite mi se u PP za mail.
I ostade do penzije Ovamo u USK se moglo do prije 5-10 godina pa barem neku proizvodnju, sad vise ne moze ni to, nigdje nikoga.
ima li ekipa šta honorarno da se može u toku slobodnog vremena raditi i dodatno zaraditi? neko lakše programiranje i slicno..
USK je baš pust. TK se jos dobro drži što se tiče radne snage, ali slabo da ima poticaja za bilo kakav biznis. Sent from my SM-F711B using Tapatalk