Postovani, imam problem sa kopiranjem texta sa foruma i lijepljenje tog texta zapamcenog u IE ili Word ! Recimo ako zelim jednu rijec da kopiram ono meni vecinu texta tog kopira ??!!!! pogledajte u cemu je problem ! Hvala
Nebi rekao. Evo recimo upravo kopiram text svoj samo rijeci "imam problem" sta mi kopira i izbaci u Wordu ili Internet Expoloreru : imam problem sa kopiranjem texta sa foruma i lijepljenje tog texta zapamcenog u IE ili Word ! Recimo ako zelim jednu rijec da kopiram ono meni vecinu texta tog kopira ??!!!! pogledajte u cemu je problem ! Mogu cak i video snimiti ako je potrebno !
Ja sam probao Edge, Chrome i Firefox sve uredno radi. Moj savjet okani se IE-a ako ikako mozes, nije nizasta, to je cak i Microsoft rekao.
IE nikad nije valjao, sem kad se neki mangup nasao pa koristio activex ili neku slicnu glupost. A MS je napustio Edge projekat, i preci ce na chromium koliko znam
Pa samo ce Edge ubuduce koristiti Chromium (kao engine, isto kao sto ga i Chrome koristi), nisu bas napustili projekat