Problem pristupanju @live accounta

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by AdoSA, Feb 9, 2017.

 1. AdoSA

  AdoSA Komšija

  Prijateljica ima @live account koji koristi za medicinsku korespodenciju sa raznim institutima, a koji se ticu njene bolesti. Problem je nastao sto od danas ne moze da pristupi svom racunu na kojem joj se nalazi sva dokumentacija koju ocekuje jer mora na operaciju 13og ovog mjeseca i u pitanju je veoma ozbiljna stvar. Naime MS tvrdi da neko drugi vec koristi taj racun i pokusali smo da uradimo recovery tako sto smo popunili formu sa licnim podatcima kojih moze da se sjeti ali smo dobili odgovor od MSa da to, nazalost, nije dovoljno i da joj ne mogu vratiti racun. Ljudi stvar je veoma hitna! Postoji li ikakva jos mogucnost da joj se vrati taj racun?
   
 2. kio

  kio Komšija

  "Naime MS tvrdi da neko drugi vec koristi taj racun i pokusali smo da uradimo recovery tako sto smo popunili formu sa licnim podatcima kojih moze da se sjeti ali smo dobili odgovor od MSa da to, nazalost, nije dovoljno i da joj ne mogu vratiti racun."
  Imao sam davno slicnih problema. Javio se supportu, trazili od mene da im javim zadnjih par emailova, korespondecija sto je bilo. Da bi se oni uvjerili u autenticnost profila. Problem je sto je call centar u Indiji, mislim outsource. Pa ih bas zamolite, i sto detljanije opisite koje ste mailove ili sta ste imali u inboxu. Sretno :)