Problem sa kućištem ili kontakt .....? Zaista nemam ideju kako da nazovem temu ( tj problem koji me muči)... btw , MB je nova kupljena prije dva mjeseca , a problem je počeo prije par dana ; pri paljenju svijetli led(crvena-led MEM OK) na MB i neće u BIOS niti windowsi ,kad se ta led ugasi sve ide normalno! Par puta reset i nekako se "dignu" winsi i sve radi OK , danas nije moglo nikako pa sam rastavio PC i probao sve radi OK kad je rastavljen (LOL) ,kad složim u kućište neće (niti u BIOS) ,pokušao sam noviji BIOS(clear CMOS) isto (trenutno sam vratio sa USB predposljedni BIOS). Znači sve radi 100% kad je izvan kućišta , probao sam sa integrisanom grafom i isti je problem , probao sa drugom memorijom i isti problem!!! Negdje je kontakt koji pravi problem sto bi rekla moja baba ! Help PC: Phenom II X4 965 BE Scythe Mugen 2 Asus M5A88 V EVO ,AM3+ G.SKILL DDR3-1333 4GB x 2 WD Caviar Blue 1TB sata3 WD 250GB 16MB Pioneer DVD.RW 215D Sapphire 4850 Vapor X 1GB CM RealPower M 520W Thermaltake Dokker
Radi sve OK 100% kad je izvan kućišta ! CPU takođe 100% ; Da li treba sve one "radijatore" plastične od kućišta postaviti sa MoBo !!! Sve dijelove sam kupio po raznim prodavnicama i neznam kome da odnesem u servis !