Problemi sa oglasima i trecim servisima

Discussion in 'Sadržaj, prijava problema i prijedlozi' started by lolak, Nov 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. lolak

  lolak Aktivista

  Budući da nam je skrenuta pažnja da se na forumu raspravlja o problemima sa oglasima i korisnicima koji se tiču trećih servisa, želimo podsjetiti još jednom da Hardware Base i pripadajući forum ne služe kao moderacija za treće servise.

  Također, Hardware Base forum ne predstavlja mjesto gdje bi se iznosile informacije o identitetu osoba, njihovim adresama, telefonima ili drugim podacima. Ukoliko u procesu kupoprodaje smatrate da ste oštećeni, potrebno je da obratite odgovarajućim službama koje rade na provedbi zakona, uzimajući u obzir rizik koji uvijek preuzimate prilikom kupovine van pravnih lica, umjesto iznošenja različitih tvrdnji na forumu, koji nije sud i mjesto za dokazivanje bilo čega.

  Hardware Base ne snosi odgovornost za komentare i navode korisnika ili registriranih članova, ali se trudimo da održavamo osnovu moderaciju foruma.

  U tom smislu, naš prijateljski savjet koji važi od 2003. godine, kada je pokrenut Hardware Base, jeste da hardver ili gadgete generalno, kupujete samo od poznatih ljudi ili članova ovog foruma.

  HWB moderacija
   
Thread Status:
Not open for further replies.