aNatomic! je kupio ram, samo da vidi hoce li mu se slagati sa ostalim komponentama, ako se bude slagalo, prodan je. Jos se nije javio a kupio ga je u 12 vjerovatno je to to
Prodajem ja svoj. 1x8Gb Kingston HyperX Blu 1600MHz CL10, bice uskoro oglas Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
F5 da dodam prodao sam cpu i cooler. Ako neko ima zainteresovan za plocu dogovoriti cemo se. Takodje i za druge komponente.
Da li mi moze reci neko za ovo sto je da li su cijene ok Interesuje me ako su velike cijene da spustim ili da cekam
Po meni su cijene i vise nego ok. Samo se ovo slabije kupuje od robe koju si prije stavljao, pa zato nemas toliko musterija
Cijena tastature ? Htio se jucer javiti i otvorim oglas,kad vidim da ne rade neke tipke na tastaturi...na numpadu...
ne rade 4 tipke na numpadu, stavio sam cijena po dogovoru ili zamjena za wifi mis, in ear wifi slusalice ili ANC slusalice uz dogovor. ponudi koliko bi mogao dati pa cemo se dogovoriti ili ako imas nesto od ovoga sto meni treba.
F5 dodao sam mis sa podlogom, cijena nije fixna uz mis dajem i omron switch, da se moze zamjeniti ako oslabi.