Resetovanje ,no signal ?

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by joyjoy, Feb 28, 2011.

1. joyjoy

joyjoy Aktivista

Ima nekoliko dana na čistu miru sve zablokira ili no signal se pojavi !Potrebno vise puta reset reset da windowsi ponovo krenu.Radi par sati normalno kao sad naprimjer,opet nevezano jel idle ili igrica ,desktop samo CRASH. Imam još garanciju na MB Asus m3a78pro i sumnjam na to , uradio Memtest i Windows Memory Check i nema greske ,update BIOS ,vadio bateriju i probao default postavke i opet isto ,izvadio GPU i sa integrirkom isto CRASH nakon određenog vremena ,temperature sasvim normalne ,napojna je maltene nova CoolerMaster 520W Modular.

Do čega li je ovo ?

2. vnm_

vnm_ Komšija

trebao bi probati sa drugom napojnom za svaki slucaj. to sto je haman nova ne znaci da ne bi moglo biti do nje.

inace sam i ja prvo posumnjao u maticnu kad sam vidio simptome.

3. joyjoy

joyjoy Aktivista

evo uradio reinstal windows i to na drugi HDD sa integrirkom i opet crash se dešava !
    čak je blokiralo jednom i u BIOS u dok sam bio,napojnu drugu nemam da probam niti imam od koga da posudim . koristim UPS uzgred.
    Tržit ću drugu MB ,baš sam baksuz u zadnje dvije godine sa hardware!!!

4. joyjoy

joyjoy Aktivista

već 5 sati radi potpuno normalno bez ikakvih problema ,bez crash, da kucnem u drvo :))))