Maloprije odlučih do očistim usisivač jer je počeo izbacivati oblake prašine po sobi. Lagano rastavim i očistim sve do motora (on mi se baš i nije rastavljao zbog komplikacija) i taman kad sam trebao vratiti sve to i zašarafiti okrenem usisivač naopako i ispadne mi motor. Nije se ništa oštetilo ali su se otkačile dvije žice sa motora i sad ne znam kako ih vratiti ispravno. Nije problem dakle što su otkinute (imaju kapice) nego što ne znam gdje koja ide. Jedna kapica je kombinovana od crne i bijele žice (zajedno se spajaju u kapicu i kače na motor) a druga od crvene i crne. Na motoru nema nikakvih obilježja. Kako sad spojiti to? Pretpostavljam ako fulim da će doći do kratkog spoja i motor će izgoriti. Pomagajte. Radi se o Bira vodenom usisivaču tipa ZT0418A. Ako treba mogu i slikati.
To je naizmjenična struja, pa ne bi trebalo biti bitno, ali za svaki slučaj provjeri. Ako nema kontrole brzine na samom motoru, a ne bi trebalo biti, nije bitno gdje koja ide.
tako ti je to GW kad se bakaces sa svakakvim hardware-om pa bira je napravila da nema veze gdje ide koja zica :smt003