pozdrav narode uskoro cu kupovati graficku karticu do cijene od 150 KM zanima me koja je najbolja od ovih u novijim igrama,a da sada ne gledam po youtube sve u uzi izbor mi ulaze modeli koja je najbolja od ovih,je li r7 260x ? radeon HD 7770 1 GB Nvidia GTX 750/760 2 GB r7 260x 2 GB Nvidia gtx 660 2 GB i predlozite mi jos neku u ovom cjenovnom rangu za koju smatrate da odgovaraju problem mi pravi napajanje od 400W i ogranicenost na jedan 6pinski konektor sve ove graficke trebaju max 6pin naponski konektor znam da je bolje sto vise rama ali cijene po piku su pljacka gledao sam ove graficke u Svedskoj ,@zeleni mi dao neki link od njih tamo,sve su duplo jeftinije nego kod nas ovdje
760 definitivno ali kakvo je tacno napajanje 400w u pitanju? Ako je brand name onda slobodno idi na 760
napajanje je original iz brand name workstationa,HP Z210,pise 400w...nije nikakvo jako ime u svijetu napajanja problem su i cijene,ova 760 po piku kosta 200 KM a neke trebaju dva puta po 6 pin napajanje,koje ja nemam a necu mijenjati napojnu zbog toga,radije cu uzeti slabiju graficku mene najvise zanima kakva je ova r7 260x u odnosu na gtc 750ti ? nekako mi je gtx 750ti postala referenca