Sony Walkman NW-A800 paljenje i punjač

Discussion in 'Pametni telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Stryker, Nov 17, 2009.

 1. Stryker

  Stryker Aktivista

  Komšija mi ima ovaj Sony-ev walkman, ali nema punjača.


  Zanima me na koje se tipke ovaj hepek pali, te gdje se može nabaviti punjač za njega? Može li se koristiti punjač od novijih Sony Ericsson mobitela?

  I ako znate, napišite koliko otprilike vrijedi - ispravan. Ovdje je riječ o crnom modelu, može biti da je to 8 GB verzija.


  Hvala.
   

  Attached Files:

 2. ColdFire

  ColdFire Overclocker

  palis ga na options . ne moze punjac od mobitela jer se puni se preko usb-a :smt002 prije 2 il 4 GB nisam siguran . imas iza broj modela pa ukucaj u google i vidi koji je model . nwzA-8... tako nekako . ja sam imao jedan od 4 . nov bio oko 120 km prije 2 godine pa et nekako se orjentiraj .
   
 3. Stryker

  Stryker Aktivista


  OK hvala na informaciji. Znaš li možda kako se zove ovaj džek što ide u njega, a sa druge strane istoga je, naravno USB?
   
 4. ColdFire

  ColdFire Overclocker

  Ne znam vjeruj mi . Nesto je onako malo posiroko a potanko , da sa sruge strane je usb . Uglavnom je nesto samo od Sonija tako da nece moci nista drugo . Otci gdje u shop gdje dilaju Sony 100 % imaju a nije ni poskupo ja mislim .

  http://www.amazon.co.uk/Connecting-NWZ- ... B002G98T88
  ovo je to . nisam mogao naci nista bolje konekcija me ubi :?
  Nema na čemu :)
   
 5. EMTEC

  EMTEC Novi član

  Ja imam taj punjac. Narucio bas taj preko amazona jer sam mislio da mi originalni ne puni walkman. Ali nije bilo do punjaca.
  Ma muka mi vise od Sony-a i Nintenda. Za svaku spravicu razliciti punjaci, a ovdje to egzotika naci.