Za vlasnike sony Andrid televizora serije 7, i 8 izasao je zvanicni update na android 6.01 https://www.sony.hr/support/hr/product/KDL-55W805C Instalirano, sve radi ko zmaj, :smt003
Ako bude slična situacija kao sa telefonima, biće dobro ako do kraja godine vlasnici 2015/16 modela dobiju Nougat update.
Re: RE: SONY Mustuluk Jesu ga razvukli sto godina , sramota! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Super je update , guide se ssd odmah pojavi bez cekanja i ne zaustavlja program. Imam sad opciju streming channels , u teoriji bi mogao IPTV gledati preko toga. Interfejs je malo brzi ali ne pretjerano. EDIT: nema podrske za DTS , na optickom izlazu nema zvuka. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Podrzsak za dts ima samo preko njegovog playera kao, i ranije, mozes sada ubosti stik, formatirati pa sve sa tv-a prebaciti na njega, i obratno tako d aimas vise prostora za instaliranje aplikacija
Re: RE: Re: SONY Ja sam preko Plexa pokusao , steta jer mi se svidja Plex. Kodi radi k'o zmaj sa svim formatima, nema ni stuteringa ako ugasim sve motion opcije. Plex mi se svidja jer ima jednostavnije i cisto sucelje. Streaming channels ce biti dobra stvar ako u buducnosti ukinem kablovsku. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Plex i kodi veze jeno sa drugim nemaju, plex ti je klasicni media server, dok je kodi media server, media centra, media sreaming i sl. imaju samo par dodirnih tacaka, i to je sve
Re: RE: Re: SONY Ja imam FreeNAS server ali moze i na Windowsu se instalirati. Plex je dobar za raju sto ne znaju share napraviti i nece da se zezaju. Plex automatski transkodira filmove i serije ako ima potrebe ili nemas dovoljno prometa. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Vozdra raja, Nakon obustave produkcije novog android update-a 6.0 u februaru zbog puno BUG-ova i loših iskustava korisnika (bilo je čak i crknutih matičnih ploča), ponovo je u produkciju krenuo update android 6.0. Je li neko instalirao ovaj najnoviji update i kakva su iskustva? Imate li kakav INFO? Pozzzzzz
Valjda je kod mene sad taj novi , nedavno sam dobio OTA. Koristio sam oba i nisam primjetio razliku. Sve radi po PS-u. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk