Imam ASUS plocu neznam tacno koji je model , uglavnom socket 478 je u pitanju, i imam DELL kuciste koje je kompletno ali je crkla maticna , sad bih ja da stavim ovu drugu plocu u ovo kuciste , fizicki moze i sve se poklapa , ali kako napraviti paljenje , restart, hdd led , power led ... jer kako znate kod dell-a je onaj flet kabal koji ide iz front panel-a zaduzen za te stvari , zanima me ima li neko shemu koje zice da prespojim da bi normalno radila ova druga ploca ?
Nije bitno koji je ploca model , eto recimo da je P4V8X-MX , ali to je nebitno jer standardne pinove na toj ploci znam i corav da ukljucim , nego me zanima kako takvu plocu prikljucit na front panel DELL kucista kod kojeg nisu zice kao u standardnih kucista , nego jedan flet kabal za sve. Mogao bih posebno da izvucem zice iz ploce u front panel ali kontam mozda ima lakse rjesenje nego da se zajebavam toliko
Nema lakseg rjesenja. Izvuci pinove i gledaj gdje koji zavrsava. Jesi siguran da ti napajanje iz Dell-a odgovara na tu maticnu? Dell ima neki specifican pinout.
Vjerovao ili ne vec sam sve ostale faktore provjerio prije nego sto sam postavio pitanje za kopcanje ploce , sve se slaze i fizicki sve moze , samo eto morat cu se malo zarovit zbog tih zica da pospajam . Moze ovo na lock , hvala sto ste pokusali pomoc a ja cu se malo zabavljat s ovim