Spajanje Asus ploce u DELL kuciste

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by Benq, Jan 2, 2012.

1. Benq

Benq Komšija

Imam ASUS plocu neznam tacno koji je model , uglavnom socket 478 je u pitanju, i imam DELL kuciste koje je kompletno ali je crkla maticna , sad bih ja da stavim ovu drugu plocu u ovo kuciste , fizicki moze i sve se poklapa , ali kako napraviti paljenje , restart, hdd led , power led ... jer kako znate kod dell-a je onaj flet kabal koji ide iz front panel-a zaduzen za te stvari , zanima me ima li neko shemu koje zice da prespojim da bi normalno radila ova druga ploca ?

2. GW

GW Moderator

Možda da upratiš gdje završava koja žica na front panelu pa da tako skontaš?

3. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Pa ima valjda na ploci koji je model...

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

4. Benq

Benq Komšija

Nije bitno koji je ploca model , eto recimo da je P4V8X-MX , ali to je nebitno jer standardne pinove na toj ploci znam i corav da ukljucim , nego me zanima kako takvu plocu prikljucit na front panel DELL kucista kod kojeg nisu zice kao u standardnih kucista , nego jedan flet kabal za sve. Mogao bih posebno da izvucem zice iz ploce u front panel ali kontam mozda ima lakse rjesenje nego da se zajebavam toliko :)

5. wragg

wragg Aktivista

Nema lakseg rjesenja. Izvuci pinove i gledaj gdje koji zavrsava.
    Jesi siguran da ti napajanje iz Dell-a odgovara na tu maticnu? Dell ima neki specifican pinout.

6. Benq

Benq Komšija

Vjerovao ili ne vec sam sve ostale faktore provjerio prije nego sto sam postavio pitanje za kopcanje ploce :) , sve se slaze i fizicki sve moze , samo eto morat cu se malo zarovit zbog tih zica da pospajam :) . Moze ovo na lock , hvala sto ste pokusali pomoc a ja cu se malo zabavljat s ovim :)