Spor start mozilla aplikacija kao i nekih dr aplikacija.

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by SpookyMoO, Feb 15, 2012.

 1. SpookyMoO

  SpookyMoO Komšija

  Od nedavno mi se desava da se jako sporo starta bilo firefox bilo thunderbird,ali i neke dr aplikacije kao sto su bilo koji email klijenti ili recimo team viewer.
  Ne znam sta uzrokuje problem jer nista novo nisam instalirao.Pokusao sam sa reinstalacijom firefoxa i thunderbirda,ali nikakvog efekta nema.Interesantno je sto se ovo desava isto sa bilo kojim email klijentom.Neki klijenti se uopste ne startaju ili se startaju jako sporo.Recimo,sada sam stavio ovaj email klijent da probam http://www.emclient.com/ .Nakon prvobitnog uspjesnog starta,ugasio sam ga i pokusao ponovo da startam,ali nece sada.Samo "sjedi" u taskmanageru,vidim da je aktivan ali se ne pali.
  Je li neko imao slican problem?
  Moze li neko maliciozno smece da bude uzrok?Takodje,kada mi je team viewer aktivan na ovom racunaru zahvacenim ovim problemom(laptop),na njega ne mogu sa desktopa da se preko tw konektujem,dok sa njega mogu normalno na desktop racunar.
   
 2. kvaju

  kvaju Komšija

  Jesi probao ccleanerom malo pocistiti win?

  Sent from my Nexus S using Tapatalk
   
 3. SpookyMoO

  SpookyMoO Komšija

  Ma jesam,ali isto :(

  EDIT: evo nakon rucnog ciscenja kesa u mozili ali i nakon sto sam vidio da u ccleaneru nije bila stavljena kvakica na "memory dumps" opciji u system sekciji,sada je izgleda procepilo :smt003
  Hvala Kvaju.Mislim da je upravo ova opcija bila sporna da pocisti neko zaostalo smece