T-bred B 2400+ i A7N8X-X

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by Nehrudin, Jan 13, 2005.

1. Nehrudin

Nehrudin Novi član

Koliko se moze uzeti novaca za ovo.Drug prodaje pa ja konto uzeti,
    pa da vas pitam koliko vrijedi.Jos mi nije zacijenio,a sigurno ce vise nego sto vrijedi.
    Proc je otkljucan i radio je bez problema na 12x200 na 1.75.

2. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Ako ti je drug nek ti da dzaba. :mrgreen: Ja kontam nekih 250KM.

3. iskusni

iskusni Komšija

Od 210 KM do 240 KM.Ja bih rekao 225 KM

4. syss

syss Veteran foruma

tu negdje, makar ni proc nije neki raj (bolje uzmeš slabiji za manje pare, clockaš i dobiješ brži odo ovoga jer su jezgre iste), ploča je isto malo kaos jel nema dual chanell, pa je i sa te strane dodatno usporena (5-10% u odnosu na dual chanell modele).

5. iskusni

iskusni Komšija

Jebo vas dual-channel.Nikakav performance boost nisam dobio koristeći ga. :evil:

6. djambo

djambo Aktivista

to ti bas ne vrijedi na tvojoj platformi

7. syss

syss Veteran foruma

sjedi 1 - part II :D

8. Nehrudin

Nehrudin Novi član

Napravio sam se s jaranom.Ja cu mu dati svoj P4 na 1,7,256 Kb i Asusovu P4S8X,agp 8x,ddr,SATA,IDE RAID,i hoce disk WD 800 BB.Malo mi je to puno.Ja mu dajem plocu i proc i 50 KM covjek ne pristaje.Hoce samo disk.Pa da mu dam disk imam jedan 800 JB i 800 BB,pa nek mu ide BB.

9. ming

ming Veteran foruma

-iskljusni
    momack ja stvarno neznam sta da ti kazem rushis sve temelje informatike

10. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

ma reko sam ja da je on veliki informaticar. :mrgreen: :mrgreen:

11. iskusni

iskusni Komšija

Jebiga sad.Ja znam da ja tada nisam dobio nikakav performance boost.Možda se to ne osjeti na mojoj platformi.Ja samo govorimiz svog iskustva

12. iskusni

iskusni Komšija

deloren pogledaj PM

13. iskusni

iskusni Komšija

Nije mi više do zafrkancije :x

14. syss

syss Veteran foruma

nije ni nama... opasno se uhvati nekih časopisa ili guglanja, jer stvarno moraš još puno (osnovnih) stvari pohvatat. ne mislim ja stvarno ništa loše, ovo ti je više dobronamjeran savjet :wink:

15. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Dijelite znanje djeco, jer znanje je moć.

16. iskusni

iskusni Komšija

Eh vidiš sad:
    ja sam deloren-u poslao i rekao mu ono da sve dosada što sam pisao bilo iz VLASTITOG iskustva.Dual-Channel jeste da daje bolje performanse ali meni i nije dao gotovo NIKAKAV boost.Ja ću fino odsad pisati samo ono kako jeste i kako sav svijet govori da je neću više ništa napisati vezano za svoje iskustvo :x

17. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Možda ne koristiš kompjuter dovoljno "jako", tvoj kompjuter je prejak za tvoje potrebe ( jebeš igre, to nije potreba, to je bolest )

18. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Zapravo, ti jedino imaš teoretsko ubrzanje, a praktično još nisi vidio. Probaj kakav program ( ne igru ) koji je memorijski zahtjevan.

19. ming

ming Veteran foruma

ja znam da u aidi tjeram preko 3300 GB/sec u readu
    AThlon 64 939 serija klokana baca preko 9.2 GB/sec

to sve cini dual chanel majka