Koliko se moze uzeti novaca za ovo.Drug prodaje pa ja konto uzeti, pa da vas pitam koliko vrijedi.Jos mi nije zacijenio,a sigurno ce vise nego sto vrijedi. Proc je otkljucan i radio je bez problema na 12x200 na 1.75.
tu negdje, makar ni proc nije neki raj (bolje uzmeš slabiji za manje pare, clockaš i dobiješ brži odo ovoga jer su jezgre iste), ploča je isto malo kaos jel nema dual chanell, pa je i sa te strane dodatno usporena (5-10% u odnosu na dual chanell modele).
Napravio sam se s jaranom.Ja cu mu dati svoj P4 na 1,7,256 Kb i Asusovu P4S8X,agp 8x,ddr,SATA,IDE RAID,i hoce disk WD 800 BB.Malo mi je to puno.Ja mu dajem plocu i proc i 50 KM covjek ne pristaje.Hoce samo disk.Pa da mu dam disk imam jedan 800 JB i 800 BB,pa nek mu ide BB.
Jebiga sad.Ja znam da ja tada nisam dobio nikakav performance boost.Možda se to ne osjeti na mojoj platformi.Ja samo govorimiz svog iskustva
nije ni nama... opasno se uhvati nekih časopisa ili guglanja, jer stvarno moraš još puno (osnovnih) stvari pohvatat. ne mislim ja stvarno ništa loše, ovo ti je više dobronamjeran savjet :wink:
Eh vidiš sad: ja sam deloren-u poslao i rekao mu ono da sve dosada što sam pisao bilo iz VLASTITOG iskustva.Dual-Channel jeste da daje bolje performanse ali meni i nije dao gotovo NIKAKAV boost.Ja ću fino odsad pisati samo ono kako jeste i kako sav svijet govori da je neću više ništa napisati vezano za svoje iskustvo :x
Možda ne koristiš kompjuter dovoljno "jako", tvoj kompjuter je prejak za tvoje potrebe ( jebeš igre, to nije potreba, to je bolest )
Zapravo, ti jedino imaš teoretsko ubrzanje, a praktično još nisi vidio. Probaj kakav program ( ne igru ) koji je memorijski zahtjevan.
ja znam da u aidi tjeram preko 3300 GB/sec u readu AThlon 64 939 serija klokana baca preko 9.2 GB/sec to sve cini dual chanel majka