Pozdrav ekipa. Imam veoma čudan problem sa jednim usb-om. Podatci mi nisu bitni ali je velikog kapaciteta tako da bi ga volio sačuvati. Kada usb ubacim u PC čuje se zvuk da ga je očitao, u trayu imam poruku da je usb ubačen ali ga nema u My Computeru. Gledao sam pod device manager, očitava ga i tamo i piše da sve uredno radi. Probao sam disable/enable, probao unistall/install, update.. rr pc, ništa. Opet isto. Kao što vidite, očitava ga kao disk 3 dole, ali ga gore nema među uređajima.. ne mogu ga format, kad kliknem na njega dole nemam nikakvih opcija osim ovog..
Volio bih da grijesim ali se bojim da je otisao u "vjecna lovista". Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
jesi li ga isprobao u jos nekom uredjaju ili ubacio u drugi usb port moguce da je i otisao takodjer probaj skinuti neki program za HDD i diskove,pa testiraj sa njima...hd sentinel,hd tune i tako sta
Probao sam druge portove odma, drugi uređaj takođe'. Trenutno pokušavam sa par takvih programa da mu vratim particiju, svi ga očitaju ali, piše kao lost partition, ha hu..