Pozz Imam jedan problem , imam dva stika jedan 64GB Jedan 16gb e sad oni su na FAT 32 podeseni.KAd ih ubacim u racunar rade sasvim normalno ali kad ubacim u auto na player ili na bilo koji drugi plyer nece da ocitava mp3 pjesme nista se nedesava . Formatirao sam ih nekoliko puta ali opet isto na obadva USB-a mozeli mi ko pomoci kako da rijesim ovaj problem .
Probaj napraviti folder na sticku pa snimiti u taj folder. Svaki player ima ograničenje po broju file-ova, broju foldera/subfoldera i po kapacitetu stick-a.
sve probao cak i u klavijeture stavljao nista a kompjuter normalno ih otvori i sve OK ali gdje god ubacim u plaer nista
Formatiraj ga nekim programom (nemoj windows format koristiti). Meni je tako trebalo fat32 nije windows odradio format. Neki free sam program nasao i uredu je bilo. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Probaj format fat32 sa nekim drugim programom ili sa druge masine. I onda samo jedan fajl ubaci pjesma.mp3. Da nije do kakvih dugih naziva, cudnih karaktera i slicno, mada ako si probao u vise uredjaja moralo je negdje radit tako da je vjerovatno do fajl sistema. I eject safely odradi Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Probaj vratiti na default postavke (restore device defaults) preko windows formata, meni tako tv (malo stariji) nije htio ni jedan format dok ga nisam tako vratio.
Da i ja ovdje priupitam. USB stik mi ne dozvoljava kopiranje, brisanje ni format. Izbacuje da je write protected. Trazio sam po netu, pokusao preko cmd nesto ali ne uspjevam to rijesiti.
Možda može biti od pomoći: https://www.easeus.com/partition-master/format-a-write-protected-usb-flash-drive.html
Pokreni Command Prompt kao Admin (Open Elevated Command Prompt by Searching Start Menu) Opcija 3 Kucaj diskpart (ENTER) List disk (ENTER) Select disk x (gdje je x stavi oznaku driva koji hoces formatirati) (ENTER) Attributes disk clear readonly (ENTER) Clean (ENTER) Create partition primary (ENTER) Format fs=fat32 (ENTER) Exit
obicno kada to pise,to je mrtav stick pokusavao sam ih nekoliko vratiti sa tim upustvima sa neta ali niti jedan nije ozivio Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk