Na ovom forumu ja se javljam samo kad mi nesta treba J hehehe… Vako: Jedan ni prijatelj, drzi kafic, pa hoce da nabavi kameru za video nadzor, ali samo Šanka, znaci kamera ce samo da snima Šank i malo oko njega.. Pa mene intresuje kakvu kameru mogu nabaviti za to, ne treba mi profesionalana oprema , ni neka MINI tj. Nevidljiva kamera, nesta normalno, da se vidi na zidu, da nije punoo skupa . ma znate sta ocu reci. I intresuje me da li netko zna kako to se funkcionise, On ima kompjuter u kaficu, na kojem pusta muziku , ja to naravno mogu spojiti s njim, i jeli tesko namjesiti da ona npr SNIMA automatski na HDD, od toga kompjutera… Jeli to izvodivio, meni je ovo sve Spansko selo, jer sam prvi put u ovakvim vodama J Sva INFOrmacija mi je dobro dosla, ak je neko dobro upucen molim da mi pojasni/pomogne oko nekih stvari, … Sve sve sve sto znate na ovu temu pisite ,… Unaprijed HVALA.. tepSIJA p.s. ozbiljno hitno mi je ovo , pa to imajte na umu
imaš u hr za kupi wireless kameru koja se spaja na komp i to dosta fino radi, možeš spojit više kamera na jedan komp, ima dobr mogućnosti i osnovni paket mi se čini da košta ispod 100€, što je daleko jeftinije od bilo kojeg sistema "starog kova". to sam u pc-chipu vidio prije nekog vremena.
ako kamera ima VGA rezoluciju (ili vecu) to ce jako brzo da popapa disk. a ako hoces da kodiras u neki MPEG4 format on-the-fly trebat ce jak procesor i malo vise rama. lakse nekog zaposlit da "nadgleda" :mrgreen: