Da,koliko sam prije želio zaugrati Banjo Tooie,Kazooie,Majoras mask itd.Zbog toga sam sebi nabavio emulator i konekciju,poslije i romove,ali me prošla želja za igranjem igara :mrgreen: Otad sam počeo igrati na PS final fantasy i druge rpg-eve :smt001
Daj ba nema smisla igrati na kompu ako vec imas PSone. Jedino mogu razumjeti ako nemas writer da to snimis na cd kad skines s neta. :roll:
pa men je draže na kompu,a drugo je što nikad nisam ugradio čip na PS(pa može samo orginale).A writer imam
e kada si navalio na rpg-eve nadji negdje suikoden 1 i 2 u jedinici nikako nisam mogao skupiti svih 108 likova ali ima vremena steta sto u 4 nema sakupljanja likova
našao sam na jednoj stranici linkove za skidanje Suikodena 1 i ,ali ali mi slaba konekcija :!: A inače rado bih to našao...Sakupljanje likova mi se svidjelo još od Chrono Chrossa
Nino je vec dobio WinnigEleven 9 DVD za PS2. Vec sam je kupio ali nece konzola da cita DVD-ove a Nino nema vremena da vidi o cemu se radi.
Wining Eleven tek u Avgustu izlazi u Japanu. Taj WE9 sto se vrti po gradu je hackovana verzija WE8 sa updateovanim statusom igraca i transferima. Tek tamo najesen cemo ovdje u Evropi igrati "pravi" Winning Eleven 9. Do tada igrati WE8.
Kod Nine se moze kupiti Winning Eleven 9 (da da prava verzija) za PS2. Sta da vam kazem, drustvo od 5-6 starih prdonja cija je strast "japanac" je poludilo od realnosti igranja 9-tke. Nevjerovatan game-play, nevjerovatan osjecaj. Treba li jos reci da je pravo tesko igrati...