Raja namjeravam, kupiti kakav wirless miš..nemam puno para..gledat cu da se uklopim... ali me interesuje, da li je ta bezicna tehlonogija kod miseva isplativa, mislim, mogu li trajati dugo, recimo ako kupim, prosjecan bezicni mis...
Samo ganjaj neki sa punjivim baterijama ali da minimalno dođu dvije. Tako da kad jednu koristiš drugu puniš. Tada se isplati.
Najviše se koriste Lithium-ion baterije. Nisam mislio na AAA,AA baterije koje su univerzalne ali i to može proci. Uglavnom ganjaj Logitech-Microsoft. I obavezno procitati koju recenziju prije kupovine.
http://www.ms-start.com/bih/default.asp ... cleId=1966 Kupio sam ovo za 26 markica i sad za sad radi odlicno.
imam i ja priliku da kupim isti,...hm, rado bi ja uzeo logi ili micro,ali sam kokuz... ne znam bil se zezno ako kupim ovaj mis..'?? ak tebe slusa, valjda ce i mene..
Opet se moram quotat U plusu imas neke wireless/cordless Logitech miseve do 40-50KM. Ako ces vec uzimati nesto jeftinije barem uzmi Logitech, sigurno je bolji od tog Trust ili MS-a.