Donekle je ova ideja i dosla sa realizacijom ali ja mislim da bismo trebali poceti projekat ispocetka. 1 treba naci sponzore 2 ako nema sponzora naci ljude koji mogu odvojiti neku kintu 3 treba nam radna snaga da to sve postavimo od kuce brda do druge kuce,brda itd. 4 super stvar zbog igranja,shareovanja fileova i slicnih stvari. znaci u proljece pocinjemo sa realizacijom ovog projekta umrezavanja cijelog sarajeva sa wlanom. PRIJEDLOZI KOMENTARI I SVE OSTALO SAMO ROKAJ.
hehe drugar... nije ti to nedjeljna zabava. potpisi stanara i općenite suglasnosti od stare garde, sigurnosne mjere, eventualni atesti... ako je udruga onda registriranje te čeka. sponzore ćeš naći prije ikakvih rezultata - ne.
shvatam ali nema udruge nema nista jer sve bi bilo svacije npr sto bih ja placao i reg firmu udruzenje sta vec ne sto se mrezno povezem sa jaranom, :? Uglavnom sam mislio da se na odredjenim mjestima okolnih brda postave malo jaci access point-ovi . Za postavljanje i kupovinu istih nebi se potrosilo mnogo novca a fakat bi bilo lijepo i korisno izmedju ostalog U najgorem slucaju bi se potrosilo para dovoljno da se kupe kartice, access pointovi i nenormalno skupe antene,i kvalitetan kabal sto je opet skupo zbog cega nam i trebaju sponzori,ali ako ih nenadjemo svi oni koji su zainteresovani neka se jave pa cemo da se dogovaramo oko svega,prvo sve razradit pa tek onda u akciju.
Kako je u Zagrebu negdje sam pročitao da ima neka grupa koja isto radi besplatni wLan koriste neke antene koje se mogu napraviti od konzervi, mada mislim da ti je za sve ovo potrebna dozvola RAK-a. Udruženje registracija i sl. košta par stoja, statut, pravilnik (ovo bih mogao ja uraditi,imam nekog iskustva pošto sam sekretar jedng udruženja izbjeglica) i ostala borba sa birokracijom. Ideja nije loša može se prodiskutovati.
eee sanide kreces u akciju wLAN bez mene ama mi o tome mastamo ima 3 godine kontamo nesto u pocetku samo raja pa kasnije kad raja vidi onda citavo rajvosa na wLAN zamislite mogucnosti :twisted:
dobro znaci vako cemo prvo malo naloziti raju po gayarei i gaymarsu predloziti vako nako.Skupiti para reg drustvo i tamo na proljece lagano krenuti u akciju,postavljanja i slicnih problema trazenja sponzora itd itd.