Zasto mi se ovo desava svakodnevno? Rijesim tako sto idem disable wifi adapter i ponovo ga ukljucim. Ima li neko permanentno rijesenje? Net mi spadne na oko 1-2mpbs down svaki put kad se ovo desi Laptop je u pitanju i adapter Intel® Wireless-N 7260
imam Innbox V50U i nigdje u postavkama ne mogu naci da promjenim kanal koristeci WiiInfoView vidim da mi sve komsije osim jednog koriste kanal 1, ovaj jedan koristi 3
Promjeni kanal na routeru, vrstu enkripcije, bandwidth (20/40/80Mhz), i update-uj wifi drivere. I kod mene je sličan problem ako ne stavim na 20Mhz, onda sve "leti".
Mora biti brate, evo ti manual od tog uređaja https://www.manualslib.com/manual/1042485/Iskratel-Innbox-V50-U.html?page=64&term=bandwidth Druga stavka je kanal, peta bandwidth.
Taj Innbox V50U je najveće smeće koje sam vidio. Oni mali ZTE su zmaj za ovo. Maximum 16 WiFi korisnika, i to retardi stave u kafić cccc. a to 20/40/80 je širina kanala, a ne bandwidth Neo I ovaj jbeni router nema nikakvih naprednih opcija za podešavanje WiFi-a.
Imam i ja, skuplja mi prasinu, ako zatreba posalji PM pa cemo se dog. Sent from my LG-D855 using Tapatalk