Zeza kinober gamepad!

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by pac, Aug 30, 2008.

1. pac

pac Komšija

Problem je u tome sto mi sys prepozna sasvim normalno gampad i kaze da je connected ali nijedna tipka neradi tj. odkako sam promijenio PC neradi vise skidao sam nove drivere ali opet nece dali je neko imao isiti prob ili slican i rijesio ga?

Radi se o ovom modelu:[​IMG]

2. GW

GW Moderator

Probaj bez drivera, onda na drugom računaru, ako ne radi, pravac kanta za smeće i kupi novi.

3. selvin

selvin Moderator

mozda trebas uradit calibration ili kako se vec zove :?

4. pac

pac Komšija

Pa bas mi kod calibration-a nece znaci da istestiram sve tipke a nijedna nece iako kaze da je prepoznat gamepad!

5. selvin

selvin Moderator

pokusaj ga tamo u gamepads izbrisat i izaberi neki drugi iz one liste..

6. Venom

Venom Aktivista

Imam identican gamepad, meni radi bez drivera. Tj svakako nista uz njega nisam dobio.

7. GW

GW Moderator

Driveri služe samo za rumble funkciju. Ako ne voliš da se gamepad trese, driveri ti i ne trebaju. Win to prepozna sve.

8. Haker

Haker Veteran foruma

Ovo je smeće za koje ne treba davat pare. Imam isti takav i koštao me je 10 godina života. Da skratim priču, dobro pogledajte kako izgleda i ne kupujte.

9. GW

GW Moderator

Što se tiče jeftinih gamepada, nema bolje od smartboxa. Prošli mi trajao godinu+, trenutni par mjeseci i ko nov.

10. Konjislav

Konjislav Komšija

Gdje ima i kolko kosta? Da znam za ubuduce ako zatreba (a zatrebat ce).

11. Vedo

Vedo Moderator

Plus.ba
    22 KM
    Izvrstan gamepad.

12. GW

GW Moderator

Ima i u UE čini mi se. Pa biraj šta ti je bliže.