Separate names with a comma.
da se ne kvari puno, cijene do 400km i gdje se moze uzeti (Sarajevo) dobro bi bilo ako su informacije iz prve ruke, "koristim ga toliko i...
Pozdrav, pozdrav da vam predstavim problem. Sve je radilo super, do neki dan, kad sam krenuo da prebacim slike s kartice. Ubacim karticu u card...
LED monitor 23"-24" do jedno 600-650km da valja? koji? :D Samsung XL2370 23" LED Monitor 629.00 imtec Samsung BX2350 LED Monitor...
ima li iko konkretno da kaze koji monitor, koliko para, gdje? :) SAMSUNG 22″ P2250N 383 keš, 426 karticom? ima li ko iskustva? gledao sam malo po...
pozdrav ljudovi planiram uzimati monitor, pa kontam, da se ovdje posavjetujem... velicine monitora, koji me zanimaju su 22"-23" do 400 km, moze...
Trazim laptop od 13", ako ko ima kakvih prijedloga ili iskustava sa istim, do 1300km,gdje se ima kupiti. Po mogucnosti, nov.
prodato napokon :)
200km :smt006
eh ovako imao sam u planu da uzimam jos nekih komponeti,pa ak mi mozete preporucit sta mogu dobro uzeti za navedene pare i gdje,posto ima dosta...
interesuje me da li mi neko moze reci da li je bucniji wd500gb od hitachija 250gb?