Separate names with a comma.
Ženi i meni su trebale nove stolice, pa smo odlučili svratiti do Ikee na povratku kući i uzeti po jednu. Ja sam izabrao Markusa, a ona se odlučila...
Pozdrav. na prodaju telefoni iz naslova, bez packe, kabal, adapter. Cijena 250 za A53 i 200 za A51. Sarajevo
Donijela žena iz Amerike, online ga naručili, pickup in store
Na prodaju uređaj iz naslova. Apsolutno bez iti jednoga fizičkog oštećenja. Fabrička kutija, papiri, kabal i adapter. Laptop sam očistio od...
Došao M4 sa BH Photo Video, izašao me cca 1700KM. Kakva je ovo bolest od uređaja, ne mogu da vjerujem da je u pitanju laptop. Adobe paket...
Žene u saobraćaju su definitivno neki drugi nivo. Stvarno uopšte ne gledaju u retrovizor, misle da imaju prvenstveno prolaza bilo gdje i da ih...
Moguće da te je neko udario biciklom, guvernala je tačno ove visine kao retrovizor. A općenito su ljudi idioti, unište ti auto ako nemaš garaže....
Ponude u pp.
[MEDIA] Kakav story će ovo biti...
Šta će biti ukoliko se upali više ringli? Probali smo evo 3, čini se okej. Definitivno ću zvati nekog provjerenog da ovo uradi kako treba. Volio...
Zelena na zelenu, smedja i crna na smedju a siva i plava na plavu. Ma i meni ovo izgleda katastrofa, volio bi da se stavi normalna utičnica i da...
Ekipa, treba mi mala pomoć. Bio majstor prije par dana, postavio indukcionu ploču. Meni malo čudno radi, grije se ploča gore i bude vrela na...