Separate names with a comma.
Imaš li preporuku šta uzeti za početak?
Ekipa, ima li neko da je uzimao prociscivas vazduha da mu pomogne sa alergijama na polen? Iskreno, vidim da ovdje vecina raje piše da je bacanje...
Kao neko ko stalno ide Bihac - SA 3 sata je moguće, ali moraš biti dobar komad budale i da ti se poklopi da nema guzve. Najveći problem je...
Probao sam DF i meni je igra totalno bezveze. Nije mi legla nikako, lici mi na neki djeciji, fantasy shooter.
Mi smo za vrijeme bingo akcije uzeli stapni rowenta za nekih cca500 i prezadovoljni smo. Usisava vodu, savija se ispod namjestaja, odvaja na sto...
Jeste, isto je na oba DX.
Imam totalno glup problem na BFV. Na ultra postavkama dobijam 150 FPS-a ali, igra ne ide smooth. Konstantno neki dropovi, stutter, jednostavno...
Nema potrebe tebi ista predlagati, svakako uzmes ono sto si zapikao :D
Koji arctic fanovi, mogu li odvojeno?
120 km, Sarajevo.
Ekipa, kako funkcionise ovaj powerline adapter? Ukljucim na jedno mjesto u zid i onda na drugo gdje mi je racunar? Koliko je stabilno, kakve su...
Izgleda korektno, samo me brine jer je ovo pravi cheap kineski brend. Mozda grijesim....
Potrebna stolica, gdje uzeti da je ok kvalitet? Nekih 500, ne bi vise isao.
U svakom bingu je bila 30% off sva tehnika sa MC Raiff. Uzela mi zena da me iznenadi malk, kaze pricas danima o tom Nintendu