Separate names with a comma.
Javlja se stara siri, na dnu ekrana. o_O
Kako da upalim novi siri na iOS18? :) 15 pro
Kliknem not now i vrati me na unos teksta. Ne mogu preskočiti to.
Ne mogu replicirati bez pretplate. Koristim tt 20 godina, kupio novi iPhone, instaliram i ovo me dočeka. [img]
Vratim se nakon 100 godina na forum, instaliram Tapatalk i ovaj mi neda postati bez pretplate? Jel’ to neka novina ili šta?
Daikin danas prvi dan u modu grijanja ove sezone.
Ima li iko problema sa Hik connect na iOSu nakon zadnjeg updatea?
Svaki iPhone na piku da išta valja ode za 5 minuta, samo spustiš cijenu za 100 KM od konkurencije, uslikaš dobre slike i puf. Nema patnje nikakve....
Mnogo brate traže za slabiji telefon.
Ja sam na eurohercu imao full kasko prethodnih godina, sve je bilo dobro dok nisam isplaćivao ništa, kad me ženska kucnula na parkingu i kad sam...
Dobar mi je onaj fazon štekneš eksterni ssd na usb-c na telefonu otvoriš kameru i snimaš pro res video direktno na ssd bez zauzimanja memorije...
Volio bih da i mene maknu iz dual stacka, ne mogu otvoriti portove radi video nadzora.
Meni je lightning deset puta robusniji i kvalitetniji konektor od usb-c. Štekam i Samsung sa usb-c i iPhone sa lightningom svaki dan. Na stranu...
Ljudi barata li ko rutovanjem WebOSa na LGu ili kako već da magic remote-om vrtim kontrolu video nadzora. Šteta ovako dobar daljinski imati, a...
Ima li gdje kakav dobar polo TDI, 2011-15, sa finom opremom? Sent from my iPhone using Tapatalk