Separate names with a comma.
Pa i nije c735 je 2200 a samsung 2550... jbz za 300km vise ako cu dobiti bolji tv sto da ne
Pozz drustvo! Koji tv bi preporucili u velicni od 75" do nekih 2200? Koristio bi se tv za ps5,netflix i iptv... gledao sam tcl c805, c845 ili c835...
Ma ne bih kanalice da stavljam... zajebo sam se sto nisam ostavio kabal na plafonu.. kasno jrnsad za popravke haj makar je u cijeloj kuci dobra...
Drustvo uzeo sam ap ac LR verziju zbog veceg dometa... Jel se mora previse sta dirati u opcijama? Kanali, mhz za 2.4 i 5ghz mrezu? Takodje fail...
Znaci da iskljucim dhcp ili na telemachovom routeru ilk na switchu?
Da ne otvaram novu temu da pitam ovdje! Telemachov router spojen na jetstream tplink switch svakih par minuta se gubi wireless mreza na router cim...
Sad sam gledao razliku izmedju U6 lite i unifi AP AC lite koliko sam mogao vidjeti i shvatiti da ovaj U6 lite wifi 6 podrzava a posto nemam...
Hvala vam :) nista onda mi ostane da odlucim sta cu tp link ili ubiquiti.. u svakom slucaju javim kad sredim
@BiceBolje hvala na pojasnjenju! Idem onda na prihvatljivo rjesenje :) s tim da cu probati prvo wireless meshing ako vidim ne frcera onda i drugi...
Pa ja sam prvo bitno planirao uzeti jedan ubiquiti staviti na sprat u hodnik i telemachov tehnicolor ostaviti u server sobi.. tako da bi mi taj...
Svi kablovi su cat6! Sto se tice switcha dobio sam ga na poklon gigabitni tplink kao sto rekoh :) nazalost nisam se tad sjetio da ostavim jedan...
Dobro jutro drustvo! Treba mi savjet za kucnu mrezu?! Posto sam kucu renovirao odradio sam u cijeloj kuci mrezu odnosno u svakoj sobi imam rj45...