Separate names with a comma.
Ovdje cijena za ruke ide gore cca. 20 KM po setu za svaka 2''. Bas danas idem da mijenjam. Za 17'' sa skidanjem s felgi, montazom i balansiranjem...
XC40 CMA platforma, XC60/90 SPA platforma koje se koliko znam dijele samo imedju firmi koje su u vlasnistvu Geelya. Kinezi jesu vlasnici ali od...
Samo Holandija ako je ovo faktor. Belgija je u donjoj polovini sto se tice EU i gora od svih tradicionalnih zemalja iz kojih se uvoze auta u BiH.
Kamiq je na istoj varijaciji MQB platforme kao Ibiza.
Time - 3 epizode, oko sat vremena po epizodi. Meni se svidjela.
Evo oglasi od moje firme, ako je nekom interesantan Prag: https://ricardo.jobs.cz/ Ne treba jezik (dovoljan je engleski B2-C1, ne treba nikakav...
Znam da nema puno veze s realnim uslovima, ali ja sam testirao Volvo 1.5 T3 sa -30 °C do radne temperature (samo mirovanje u leru) i trajalo je...
Roditelji godinama putuju s njima u Tursku. Nikad nije bilo nikakvih problema.
Kolega iz bivse firme mi je rekao da su ljudi iz firme isli na sluzbeni put u Sloveniju i nisu im priznali PCR uradjen u BiH, nego da su morali...
Kupljena nova u Cosmos Commerce-u. 2013. godiste, zadnja serija prije nego sto se u BiH pocela prodavati mk3.
Potpis, kod oca je na 90k izlizan volan (mk2 Ambiente poslije redizajna sa nekom dodatnom opremom). Sve ostalo izgleda super, ali kao da je volan...
Derek DelGaudio's in & of Itself - po meni odlican film/predstava.
Ja imam ProBook 470 G1 star 6 godina i osim inicijalnog problema sa driverom za wi-fi adapter (izbacili novi driver nakon 2 mjeseca) nemam nikakve...
Plug-in hibridi su u teoriji OK opcija jer je vecina putovanja kuca-posao-kuca, ali realnost je da ih dosta ljudi puni par mjeseci "dok ne isfura"...
Meni je bila dobra do zadnjih 15ak minuta. Ocekivao sam "neocekivan" kraj. Na slican fazon, Your Honor - meni odlicne prve 4 epizode. Ted Lasso -...