Separate names with a comma.
Ako bih kupio o svom trosku modem Fritzbox 7530 model je li moguce postaviti ga da radi mojaTV i net normalno? Imam pristup 7490 modemu pa mogao...
Ja sam i dalje zadovoljan sa Google Chrome zbog addonsa koji postoje.Probao Edge nema trenutno jako malo ih ima.Mada meni je svaki brz iskreno....
Haha vjerujem tek kad sam postao vidio sam koliko je toga u vraziju strinu. Sent from my GM1900 using Tapatalk
Izvini drug ne bih da se raspravljam ali hrpu aplikacija koje ja koristim nema opciju tipa cloud account cuvanja,a uostalom ne volim cuvati...
Iskreno dugo sam ovako i cekao da se ispegla Win 10 samim updateima,jer nemam toliko vremena kao prije da sjedem odvojim dan da sebi podesim...
Meni gore to da se zezam oko restore ili backupa,navikao sam kad mi treba komp pali i radi a ne da provodim vrijeme misleci se hoce li sad dici...
Meni je gore sve vratiti podatke nazad.Cak sto vise moracu da vidim postoji li driverska podrska za komponente.
Nego kako ste zadovoljni vi koji imate Win 10 instaliran? Trenutno jos uvijek koristim Win 7,a slab sam s vremenom da uradim backup svih podataka...
Mislim da bi bilo "sevap" dati nekom gameru tvoj account :P covjece koristis account ikako? :D
Ajd vidjecu nesto.Hvala na savjetima ;) nasao sam neki WiCE u koje se moze neke simulacije raditi za to. Ako neko jos ima kakvu ideju slobodno...
Haha ljudi salu na stranu trebam pomoc vrag vas nosao :D
Posto vecina ovdje se razumije oko stvari sto se tice racunara,htio bih pitati za malu pomoc,naravno onog ko bi mi pomogao nagradio bi ga(po...
Vjerovali ili ne ipak je do produznog kabla ;) idem preko dva kabla,medjutim njih dva su kvalitetni,a treci ko je iskljucivao i ukljucivao ne znam...
Ajd budem jos to pokusao,jer daleko mi je uticnica a ide preko dva produzna posto milion gluposti imam,pa moram sve ukljuciti to.