Separate names with a comma.
sta da ti kazem....mislim da je cijena ok....bez obzira gdje ih kupujes, cijena se krece oko 400 KM zvucnici su kupljeni u plusu i cijena je bila...
Prodajem dva playera...mp3..wma...ovo ono HAMA 128 Mb...memory stick...mp3...FM...voice recorder cijena: recimo 50KM HCT...
zadnja
mozda oko 7 mjeseci...mislim da su jos po garanacijom
Prodajem D-Link wireless kartice DWL-G520.......40 KM DWL-G550.......50 KM Zvucnici 2.1 Altec Lansing FX6021......300 KM
javim se kad budem dolazio
dvije glave ludog zmaja...puno pretpostavljam da je to ovaj http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6816103020 ima li ko da je...
Ima li gdje kod nas uzeti pouzdan raid controller. isplati li se uopste uzimati ove neke po 40-50 KM koji su i najcesce u ponudi kod nas. kontam...
isti dever sam imao sa HP-om. 1. u bios-u Native SATA enable/disable...stavi na disable (nesto slicno sto je sulu napisao) kod mene je ovo...
nesto cu vec skontat najgore je sto to meni prije nije ni smetalo, nego se stari pa mi pocinje sve da bode oci :mrgreen: hvala na savjetima :)
gledat ces, gledat ces kad se ozenis :D
ma nema sta nisam probao. sve je ok, dok se ne spasi kao jpg. nema veze, ako ne moze, ne moze.